Allt viktigt om en städfirma 

Det finns många saker man kan lära sig om städfirmor. Allt från hur man ska anlita dem till vad man kan kräva, och hur man ska behandla personalen.  

Inledande fasen 

Det första stadiet man hamnar i är att välja en städfirma. Det här görs bäst genom att utföra en jämförelse. Vill man bara titta på vilka som är billigast kan man göra det. Därefter är det dock att rekommendera att se över referenser och annat. Bara för att en städfirma är den billigaste betyder det inte att det är den bästa. 

När jämförelsen är klart och du valt en firma är det dags att kontakta den. Gör det på det sätt som passar dig bäst. Se till att berätta noggrant för företaget vad du vill ska göras. Handlar det enbart om ett enda besök? Eller kanske städ som ska ske återkommande? Se till att förtydliga vad som måste göras. Vill du få hela huset städat eller bara vissa rum. Det är viktigt att företaget enkelt kommer förstå vad de ska göra. Både för att undvika att något blir fel från deras sida, och att du som kund i värsta fall får betala för mycket.