Vad kan en städfirma erbjuda? 

När det gäller planeringen av städet eller städen är det viktigt att tänka på vad en firma kan erbjuda. Det som är bra att veta är att de flesta företagen inom städbranschen kan göra majoriteten av kunderna nöjda. Det är få saker som en städfirma absolut inte kan göra. Därför är det bara att välja det som man vill ska göras. 

Det kan handla om en enkel städning två gånger i veckan. Man kan säga att man vill ha dammsugning varje tisdag klockan 10.00 och att fredagar klockan 13.00 ska kök och badrum städas. Genom att dela upp det kan man göra det hela effektivare eftersom personalen inte behöver jobba lika länge i taget, vilket kan dra ner på tiden. 

Rengöring - städtjänster I övrigt är fönsterputsning och städ av större ytor något som i många fall erbjuds, men det är alltid bäst att kontrollera med firman först. Något som kan också kan erbjudas är delstädningar. Inte som i det tidigare exemplet om att firman städar på olika dagar, utan att du och företaget kan dela på städningen. Alla har inte råd att betala en firma flera timmar i veckan för att hålla rent ens bostad. Då kan man låta företag göra det man själv inte vill eller orkar och därefter städar man resten. Det kommer att dra ner på priset varje månad.